Ontdek
Onze producten

Natuurlijke looks, maximale duurzaamheid en een ongeëvenaard gebruikscomfort ... maak kennis met ons assortiment Rigid Floors & Walls en ontdek alle voordelen van hun uitzonderlijke karakter. Tot in de kleinste details. Elk product is tot in de perfectie afgewerkt zodat jij een leven lang kan genieten van jouw toekomstige vloer of wandbekleding.

01.

Planks

Warme kleuren en een authentieke uitstraling, een natuurlijke keuze. Maak met onze Rigid planken een stijlvol statement in jouw ruimte en ervaar het comfort van een natuurgetrouwe structuur die altijd zacht en warm aanvoelt.

02.

Tiles

De strakke look van een tegel mét de warmte van parket, het blijft een populaire combo voor de afwerking van keukens en badkamers. Maak kennis met onze natuurgetrouwe Rigid Tiles en vind de ideale match tussen design en duurzaamheid.

03.

Walls

Wil je de look van je keuken of badkamer updaten? Kies uit een uitgebreid assortiment wandpanelen en ontdek waarom ze met hun natuurlijke uitstraling en duurzame touch de beste keuze zijn. Mooi en makkelijk geplaatst, ga voor een geweldig resultaat.