ALL ABOUT
RIGID

 • Extra matte PU-toplaag + aluminiumoxide tegen krassen. Duurzame bescherming van het oppervlak én makkelijk schoon te maken
   
 • Duurzame transparante slijtlaag. Behouden de authentieke kleur en het reliëf, en bescherm tegelijk tegen slijtage.
   
 • Decorfilm van hoge kwaliteit.
   

 • Ultrasterke Rigid-kern met de nieuwste SPC- technologie (Stone Plastic Composite). Voor SPC
  wordt kalksteenpoeder gemengd met stabilisatoren  om een waterbestendige kern met een uitstekende dimensionele stabiliteit te bekomen.

RIGID FLOORS 10
ADVANTAGES

01

Scratch & schock resistant

Onze SPC is voorzien van een coating in aluminiumoxide, een natuurlijk mineraal met een heel hoge duurzaamheid. Die extra beschermlaag zorgt ervoor dat je veel minder snel krassen krijgt.

02

Water Resistant

Het hout in parket of laminaat kan beschadigd raken door overvloedig contact met water. Onze SPC niet! Elke vezel kwaliteitsmateriaal van Rigid Floors & Walls is waterwerend.

03

Realistic look

Reliëf en print, een natuurlijk duo. Onze EIR- embossed SPC-planken en travertine embossed SPC -tegels en zijn dankzij deze natuurgetrouwe oppervlaktestructuur bijna niet meer van echt hout of steen te onderscheiden.

04

Easy to maintain

Elke Rigid Floor & Wall krijgt een duurzame eindslijtlaag die de vloer zijn leven lang beschermt tegen indringende vlekken.

05

Highly efficient acoustics

Rigid Floors hebben een geïntegreerde
en goed isolerende onderlaag die geluid absorbeert. Gedaan dus met het holle geluid van laminaatvloeren.

06

Pleasant to the feet

Welk schoeisel je ook draagt, de antislip- eigenschappen van Rigid Floors zijn veel beter dan die van de meeste andere vloerbedekkingen. Een extra voordeel, onze SPC vloeren voelen ook nooit koud aan.

07

Easy to install

Onze SPC-vloeren zijn voorzien van een kliksysteem dat eenvoudig vastklikt, waardoor ze eenvoudig en snel te plaatsen zijn.
Onze SPC wandpanelen zijn voorzien van een tand- en groefsysteem. Ze worden aan de muur gelijmd om maximale sterkte en veiligheid te bereiken.

08

Strong & high stability

De kernlaag van onze SPC bestaat uit kalksteen en PVC, dit maakt de vloer extra sterk en stabiel. Dit type vloeren is hierdoor dus ook ideaal voor intensief gebruikte ruimtes.

09

UV resistant

Rigid Floors & Wall kregen een optimale UV- bescherming, zodat de originele kleur van je SPC- vloer optimaal lang behouden blijft en je je over kleurverschillen geen zorgen hoeft te maken.

10

Anti-Allergenic-free
from harmful substances

Rigid Floors en Wall bevatten geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen. Onze SPC
hebben geen negatieve invloed op de gezonde luchtkwaliteit van je woning.

WHY RIGID
FLOORS &
WALSS

Dat Rigid Floors & Walls in sneltempo uitgroeien tot dé trend heeft alles te maken met de vele voordelen. Ze zijn gebruiksvriendelijk, zowel om te plaatsen als in onderhoud, ze zijn sterk en stabiel én ze bieden een antwoord op elke stijlwens.

Superieure kwaliteit

Topkwaliteit met een luxueuze uitstraling. Rigid Floors & Walls blinken uit met hun superieure kwaliteit. Zo zijn ze zeer geschikt voor intensief gebruik, krijgen druk en krassen geen kans en zijn ze uitstekend bestand tegen water en licht.

Eersteklas gebruiksgemak

Kies je voor Rigid Floors & Walls, dan kies je voor tijdswinst en comfort. Dankzij het kliksysteem en de geïntegreerde ondervloer plaats je onze Rigid Floors sneller dan ooit, en ook onze Rigid Walls met tand- en groefsysteem maken het je een pak makkelijker.

Bijzonder duurzaam

Kies je voor onze Rigid Floors & Walls, dan ben je een leven lang zeker van je keuze. Want met hun beschermlaag hoef je je geen zorgen te maken over krassen of vlekken. Bovendien is en blijft je product vormvast, in alle omstandigheden. Ook als je een wild feestje geeft.

Ontdek onze
producten

Planks

Tiles

Walls